Brugernavn:
Kodeord:
 
 
 
Platformen for alle slags indkøb
Find varer i vores kæmpe udvalg af mere end 1,5 mio varenumre samlet fra både producenter, distributører og vores netværk af specialister.

Mød producenter og rådgivere online på platformen eller spar med ligesindede omkring udfordringer, projekter og produkter. Se hvad andre mener omkring produkterne de tidligere har købt via Mutonic's rating system.

Platformen har allerede mere end 1.000 danske virksomheder, både offentlige og private, som dagligt bruger platformen til at undersøge og finde produkter, følge produkternes udvikling og som indkøbsværktøj til at lave optimale indkøb.

For at få en skræddersyet Mutonic løsning kontakt team@mutonic.com

Brugt af mere end 1.000 danske virksomheder
Mutonic vokser
Bliv en del af Mutonic
Opret dig gratis og oplev hvad Mutonic kan gøre for dig og dine IT indkøb.
Er du forhandler, distributør eller producent, så kontakt os venligst for at høre nærmere.
"Jeg har nu anvendt Mutonic i 2 år. Udover at få mine varer så billigt som muligt, så får jeg også et samlingsted for alt hardware jeg handler ind. Dette betyder at jeg kun har en webshop, hvor jeg kan se alle mine indkøb. Tidligere havde jeg 2 leverandører på hardware, nu har jeg 20 leverandører uden besvær og mærker kun at jeg spare penge. Mutonic support har derudover tit kunne hjælpe mig med, at finde det rigtige produkt til opgaven."

- Good Food Group
"Som forbruger er du vant til, at have handle frihed og selv finde de bedste priser. Det har vi også som virksomhed gennem Mutonic, som gør det super let at finde produkter, sammenligne priser, have direkte dialog med leverandører og producenter og på en overskuelig måde følge med i, hvad du eller andre i din virksomhed køber."

- Vækstfonden
"Vi har været med på Mutonic næsten fra den spæde start og set den udvikling det har gennemgået, fra en for vores side niece ting, til et produkt vi bruger dagligt ifm indkøb af både mindre og større mængder udstyr. Mutonic har også fra start været modtagelig for diverse forslag til forbedringer og deslige, så alt i alt et positivt bekendtskab samt med en gennemsnitlig besparelse på ca 23 % er det jo en meget nem business case."

- Alm Brand
"God service. Lytter til brugerne/kunderne. Hurtig reaktion. Og bedst af alt, der er rigtig mange penge som bliver sparet."

- Aalborg Zoo
Mutonic
Arne Jacobsens Allé 16, 3.
2300 København S
Danmark
CVR nr.: DK35845267
Kontakt Mutonic
Email: team@mutonic.com
Telefon: +45 70 272 440

Godt at vide
Privatlivspolitik, GDPR, vilkår & betingelser
Notifikationsindstillinger

Alle viste priser er i DKK, ekskl. moms og kun gældende ved gyldigt CVR nummer.

Click to change country / region.
Language:   

Betalingsmuligheder
- Kredit (kræver godkendelse)
- Kreditkort
Dankort VISA Mastercard JCB