Brugernavn:
Kodeord:
 
 
 
Plattformen for alle slags innkjøp
Mutonic er en Global plattform som nettopp er ekspandert til Norge. På plattformen får du, via vårt webshop, adgang til våres store utvalg av mer enn 1,8 millioner varenumre samlet fra både produsenter, distributører og vårt nettverk av spesialister. Via plattformen vil du være sikker på at du alltid har den beste pris på markedet.

Mutonic har skreddersydd vårt løsning til å passe til både små lokale - og store globale bedrifter. Så hva enn deres virksomhet har av innkjøpsbehov, kan vi hjelpe dere med å opptimere deres innkjøpsprosses.

På Mutonic plattform får du også adgang til vårt community hvor du kan møte produsenter og rådgivere online på plattformen eller prate med likesinnede kollegaer i verden om utfordringer, prosjekter og produkter. Likedan er Mutonic medarbeidere alltid klar til personlig rådgivning om plattformen.

Du kan helt gratis og uforpliktende lage en profil og sjekke ut plattformen. For å motta en skreddersydd Mutonic løsning og mer informasjon om vårt Trade Negotiator og customized portaler, kontakt team@mutonic.com

Brukt av mer enn 1.000 virksomheter på globalt plan
Mutonic vokser
Bli en del av Mutonic
Opprett deg gratis og opplev hva Mutonic kan gøre for deg og dine IT kjøp.
Er du forhandler, distributør eller produsent, så vennligst kontakt oss for å høre nermere.
"Jeg har nå brukt Mutonic i 2 år. Utover å få mine varer så billig som mulig, så får jeg også ett samlingsted for all hardware jeg handler inn. Dette betyr at jeg kun har en nettbutikk, hvor jeg kan se alle mine innkjøp. Tidligere hadde jeg 2 leverandører på hardware, nå har jeg 20 leverandører uten problemer og merker bare at jeg sparer penger. Mutonic support har ofte hjulpet meg med å finne det riktige produktet til oppgaven."

- Good Food Group
"Vi ble oppmerksomme på Mutonic! Ved en nærmere undersøkelse av tjeneste de tilbyr så vi en løsning på et problem vi har strevet med i lang tid.

Lenge har det å skaffe utstyr til de ulike lokasjonene vært et graverende problem. Da Norge ikke er et EU land og med den administrasjonen det medfører har det vært tungvindt med innkjøp til Hamburg, Frankrike og UK. Etter flere år med frustrasjon, dyre og langvarige anskaffelser fant vi endelig en løsning på vår langvarige krise hos Mutonic. Nå kan vi enkelt bestille det utstyret vi trenger på våre ulike lokasjoner, og få det direkte levert her. Vi unngår nå også store fraktkosnader og mye papirarbeid.

Vi er strålende fornøyde med Mutonic sin løsning, at man i tillegg også får en bedre pris enn hos våre tradisjonelle leverandører er rosinen i pølsen. Ved å legge inn produkter i våre lister finne alltid Mutonic den beste prisen for oss. Dette vi spare oss store summer i året ved innkjøp av IT utstyr."


-Xeneta.
"Vi har vært med på Mutonic nesten fra den spede begynnelse og sett utviklingen det har gennomgått, fra en nettside for side nisje ting, til ett produkt vi bruker daglig ifm innkjøp av både mindre og større mengder utstyr. Mutonic har også fra starten vært mottakelig for diverse forslag til forbedringer, så alt i alt et positivt bekjentskap og med en gennomsnittlig besparelse på ca 23 % er det jo en meget bra business case."

- Alm Brand
"God service. Lytter til brukerne/kundene. Rask reaksjon. Og best av alt, det er veldig mye penger som spares."

- Aalborg Zoo
Mutonic
Arne Jacobsens Allé 16, 3.
2300 København S
Danmark
CVR nr.: DK35845267
Kontakt Mutonic
Email: team@mutonic.com
Telefon: +45 70 272 440

Godt å vide
Privatlivspolitik, GDPR, vilkår & betingelser
Notifikasjonsinnstillinger

Alle viste priser er i NOK, ekskl. mva og bare gjeldende ved gyldigt organisasjonsnummer.

Click to change country / region.
Language:   

Betalingsmuligheder
- Kreditt (krever godkjennelse)
- Kredittkort
Dankort VISA Mastercard JCB