Brugernavn:
Kodeord:
 
 
 
Plattformen för alla typer av inköp
Hitta artiklar i vårt enorma urval av mer än 2 miljoner artikelnummer som samlats in från både producenter, distributörer och vårt nätverk av specialister.

Möt producenter och rådgivare online på plattformen eller sparra med likasinnade kring utmaningar, projekter och produkter. Se vad andra tycker om de produkter de tidigare har köpt genom Mutonic's betygssystem.

Plattformen har redan mer än 3 500 företag, både offentliga och privata, som dagligen använder plattformen för att undersöka och hitta produkter, följa utvecklingen av produkterna och som ett köpverktyg för att göra optimala köp.

För att få en skräddarsydd Mutonic-lösning kontakta team@mutonic.com

Används av mer än 3 500 företag
Mutonic växer
Bli en del av Mutonic
Registrera dig gratis och upplev vad Mutonic kan göra för dig och dina IT-inköp.
Är du återförsäljare, distributör eller tillverkare, så kontakta oss vänligen för att höra närmare.
"Jag har nu använt Mutonic i 2 år. Förutom att få mina varor så billigt som möjligt, så får jag även en insamlingsplats för all hårdvara jag köper in. Det betyder att jag bara har en webshop, där jag kan se alla mina köp. Tidigare hade jag 2 leverantörer på hårdvara, nu har jag 20 leverantörer, utan krångel och märker bara att jag sparar pengar. Dessutom har Mutonic support ofta kunnat hjälpa mig, med att hitta rätt produkt för uppgiften."

- Good Food Group
"Som konsument är du van vid, att ha den frihet att själv hitta de bästa priserna. Det har vi också som företag genom Mutonic, vilket gör det väldigt enkelt att hitta produkter, jämföra priser, ha en direkt dialog med leverantörer och tillverkare och följa med på ett enkelt och tydligt sätt i, vad du eller andra i ditt företag köper."

- Vækstfonden
"Vi har varit med Mutonic nästan från första början och sett utvecklingen det har genomgått, från en för vår sida niece ting, till ett verktyg som vi använder dagligen i samband med köp av både mindre och större mängder utrustning. Mutonic har också från start varit mottagliga för olika förslag på förbättringar och liknande, så allt som allt en positiv bekantskap, samt med ett genomsnitlig besparing på ca 23 % trots allt är det ett väldigt enkelt business case."

- Alm Brand
"Bra service. Lyssnar på användarna/kunderna. Snabbt svar. Och det bästa av allt är att det sparas mycket pengar."

- Aalborg Zoo
Mutonic
Arne Jacobsens Allé 16, 3.
2300 København S
Danmark
Organisationsnummer.: DK35845267
Kontakta Mutonic
Email: team@mutonic.com
Telefon: +45 70 272 440

Bra att känna till
Privatlivspolitik, GDPR, Allmänna Villkor
Aviseringsinställningar

Alla priser som visas är iSEK, exkl. MOMS och endast giltigt med giltigt Organisationsnummer.

Click to change country / region.
Language:   

Betalningsalternativ
- Kredit (kräver godkännande)
- Kreditkort
Dankort VISA Mastercard JCB